Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i Corporate Finance

Hvor og når
Fra
mandag 04. april 2022 14:00
Til
mandag 04. april 2022 15:00
Sted
Teams
Arrangør
FFN og NHH
Påmeldingsfrist
04/04/2022 12:00
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i Corporate Finance

Klikk her for å delta i møtet

Velkommen til digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i Corporate Finance, mandag 4. april kl 14-15.

Der anerkjente fordypningsstudiet i Corporate Finance er et intensivt, teoridrevet og casebasert studium. Gjennom arbeid med case utvikler du kunnskaper om finansielle prinsipper og transaksjoner, og evnen til å tenke finansøkonomisk om foretakets finansierings- og investeringsproblemer. Studiet tilbys i samarbeid mellom NHH og Forening for Finansfag (FFN).

Studiet passer for deg som arbeider innenfor corporate finance i banker, meglerhus og konsulentselskaper. Studiet er også aktuelt for finansanalytikere, forvaltere, forretningsjurister og andre som er tilknyttet kapitalmarkedet.

Studiet starter med en ukesamling på Solstrand fra 15. august og søknadsfristen er 27. april.

Er du interessert? Da er du invitert til digitalt informasjonsmøte hvor vi både vil orientere om studieinnholdet, og ikke minst høre med tidligere studenter om deres erfaringer fra studiet, både når det gjelder det faglige og også det praktiske knyttet til å være student.

Du møter professorene Karin Thorburn fra NHH og Espen Eckbo fra Tuck School of Business ved Dartmouth College, som er faglig ansvarlige for studiet. Du møter også tidligere studenter på studiet: Erik Villum, Partner i Alpha Corporate Finance, og Mirella Brox Montell, Director of Finance and Regulatory, Hadean Ventures.

 

Det blir god anledning til å stille spørsmål under møtet.

Informasjonsmøtet er gratis og foregår på Teams. Lenke sendes ut per epost til påmeldte i forkant av møtet.