Digitalt informasjonsmøte om det nye fordypningsstudiet i Private Equity

Hvor og når
Fra
torsdag 04. mai 2023 14:00
Til
torsdag 04. mai 2023 15:00
Sted
Teams
Arrangør
FFN og NHH
Påmeldingsfrist
Ingen frist
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Digitalt informasjonsmøte om det nye fordypningsstudiet i Private Equity

NHH og Forening for Finansfag (FFN) har gleden av å introdusere et helt nytt studium i Private Equity (PE) og ønsker velkommen til et digitalt informasjonsmøte om studiet torsdag 4. mai kl 1400 – 1500. Møtet finner sted på Teams – HER.

Målsetningen med fordypningsstudiet i Private Equity er å gi deltageren forståelse for PE i et finansielt perspektiv, evnen til å identifisere de risikoer og muligheter som PE-investeringer åpner for, og vurdere investeringsstrategier som hensyntar ESG i PE. Studiet går over tre samlinger høsten 2023, og studenten møter et solid team av anerkjente forskere og erfarne praktikere innen feltet.

Studiet passer for investorer, analytikere, advokater, for deg som arbeider i bank, meglerhus og konsulentselskaper – i treasury og finansfunksjoner. Studiet er også aktuelt for deg som er journalist, jobber for regulerende myndigheter eller i rating.

Studiet starter med en fire dagers samling, 31. august, og søknadsfristen er 1. juni. Les mer om studiet HER

Er du interessert? Programansvarlig Carsten Bienz, NHH vil orientere om studieinnholdet og har med seg to erfarne praktikere: Ellen Amalie Vold, administrerende direktør i Norsk Venturekapitalforening, og Fredrik Korterud, partner i Norvestor, som begge er medlemmer i gruppen som har vært med på å utvikle studiet.

Det blir god anledning til å stille spørsmål under møtet.

Informasjonsmøtet er gratis og foregår på Teams:

Klikk her for å bli med i møtet

Møte-ID: 340 293 505 056
Passord: 7mJXce