Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i anvendt kredittanalyse

Hvor og når
Fra
torsdag 25. november 2021 14:00
Til
torsdag 25. november 2021 14:30
Sted
Teams
Arrangør
FFN og NHH
Påmeldingsfrist
25/11/2021 13:00
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i anvendt kredittanalyse

Velkommen til digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i anvendt kredittanalyse, torsdag 25. november kl 14-14.30.

Delta på møtet her

Studiet har oppstart i januar 2022, og søknadsfristen er 1. desember.

Kredittstudiet er et samarbeid mellom FFN og Norges Handelshøyskole (NHH), og målsettingen er et program som systematiserer og integrerer aktuelle problemstillinger innenfor kredittanalyse. Studier er oppgradert i 2021, og har fokus på anvendbarhet.

Studiet passer for deg som har behov for dyptgående og teoribasert forståelse av kredittrisiko knyttet til selskaper. Dette inkluderer ulike tilnærminger til modellering av kredittrisiko, herunder empiriske grunnlag for prising og måling av kredittrisiko i forbindelse med ulike gjeldsinstrumenter og lånekontrakter. Du vil også lære om ulike aspekter ved porteføljeforvaltning og utarbeidelse av kredittanalyser.

Er du interessert i studiet? Da er du invitert til digitalt informasjonsmøte hvor vi både vil orientere om studieinnholdet, og ikke minst høre med tidligere studenter om deres erfaringer fra studiet, både når det gjelder det faglige og også det praktiske knyttet til å være student.

Du møter professor Svein-Arne Persson fra NHH, som er leder for studiet i en samtale med tidligere kredittstudent Jørgen Nyholmen fra DNB Markets. Du møter også André Vatsgar fra Sector Asset Management, som er medlem i fagutvalget for studiet. Han vil orientere om studiets oppbygging og oppdatering.

 

Det blir god anledning til å stille spørsmål under møtet.

Informasjonsmøtet er gratis og foregår på Teams. Lenke sendes ut per epost til påmeldte i forkant av møtet.