Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i bærekraftig finansiell analyse

Hvor og når
Fra
torsdag 02. september 2021 15:00
Til
torsdag 02. september 2021 16:00
Sted
Teams
Arrangør
FFN og NHH
Påmeldingsfrist
Ingen frist
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i bærekraftig finansiell analyse

I 2020 lanserte NHH og FFN Norges første fordypningsstudie i bærekraftig finansiell analyse – et praktisk og anvendbart studium som gir studentene forståelse for dilemmaer som påvirker finansiell analyse i møte med bærekraft. Som student får du også konkrete metoder og ferdigheter for å kunne inkludere bærekraftsdimensjonen i velbegrunnede finansielle analyser.

Studiet er aktuelt for investorer, analytikere, porteføljeforvaltere, økonomiledere, revisorer, rådgivere, journalister, forretningsjurister, ansatte som arbeider med rating eller tilsyn, og alle andre som trenger kunnskap og ferdigheter i hvordan bærekraft skal integreres i finansfaglige vurderinger.

Er du interessert i studiet? Da er du invitert til digitalt informasjonsmøte hvor vi både vil orientere om studieinnholdet, og ikke minst høre med tidligere studenter om deres erfaringer fra studiet, både når det gjelder det faglige og også det praktiske knyttet til å være student.

Du møter førsteamanuensis Aksel Mjøs fra NHH, som er leder for studiet i en samtale med Sindre Sørbye fra Arctic Asset Management og Kristine Kopperud Timberlid fra Innovasjon Norge, som var deltakere på studiets første kull.

Det blir god anledning til å stille spørsmål under møtet.

Informasjonsmøtet er gratis og foregår på Teams

Klikk her for å delta i møtet (Teams)

 

Klikk her for å lese mer om hva tidligere studenter sier om studiet