FFN-webinar – Trender innenfor PE-bransjen 2021 med Bjarne Lie og Bjørn Stray

Hvor og når
Fra
tirsdag 19. januar 2021 08:30
Til
tirsdag 19. januar 2021 09:30
Sted
Zoom Webinar
Arrangør
FFN
Påmeldingsfrist
19/01/2021 08:00
Priser
Medlem: Gratis
Ikke medlem: 300,-
Studentmedlem: Gratis
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

FFN-webinar – Trender innenfor PE-bransjen 2021 med Bjarne Lie og Bjørn Stray

Presentasjonen fra webinaret

FFN ønsker velkommen til PE-webinar med Bjarne Lie, Managing Partner i Verdane. Han vil snakke om trender innenfor PE-bransjen, og vil blant annet komme inn på temaer som sektorspesialisering, større PE-hus og selskaper som holdes private lengre, samt høyere PE-aktivitet på børs.

Bjørn Stray, General Partner fra Northzone deltar i samtalen.
Stine Foss, partner i Northzone er ordstyrer.

Link til webinaret sendes ut i forkant til de som er påmeldt.

Om innlederne:

Bjarne Lie

Bjarne Lie er Managing Partner og CIO i Verdane, som han etablerte i 2003 som en spin-out fra forgjengeren Four Seasons Venture. Han har vært ledende i arbeidet med å bygge opp selskaper som Banqsoft, Chipcon, ResLab, Resman, Reslink and Wireless Maingate. Bjarne sitter også i styret til EasyPark og Polytech.  Han er også styreleder i Nordic Microfinance Initiative og styremedlem i Norsk Venturekapitalforening (NVCA).

Bjørn Stray

Bjørn Stray er en av de fire gründerne som startet Northzone i 1996. Hans hovedfokus er e-commerce, consumer internet, infrastruktur og SaaS, og han leder Northzones satsing innenfor e-recruitment, gaming og telekom. Bjørns portefølje inkluderer blant annet Behaviosec, Seriously, Kahoot, iZettle, MCP, Nextgentel og Stepstone.