Webinar: Unotert infrastruktur som porteføljeplassering med professor Frédéric Blanc-Brude fra EDHEC Business School i Singapore

Hvor og når
Fra
onsdag 10. mars 2021 09:00
Til
onsdag 10. mars 2021 10:00
Sted
Zoom Webinar
Arrangør
FFN
Påmeldingsfrist
09/03/2021 15:00
Priser
Medlem: Gratis
Ikke medlem: 300,-
Studentmedlem: Gratis
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Webinar: Unotert infrastruktur som porteføljeplassering med professor Frédéric Blanc-Brude fra EDHEC Business School i Singapore

Presentasjon – Frederic Blanc-Brude

Presentasjon – KLP, Harald Koch-Hagen

Dagens lave rentenivå, et høytflyvende aksjemarked og et rekordhøyt eiendomsmarked i Norge fører til at flere investorer ikke klarer å nå sine avkastningsmål med tradisjonelle aktiva i porteføljen. Infrastruktur er en relativ ny aktivaklasse for mange norske investorer. Denne typen investeringer har derimot begynt å få et betydelig fotfeste internasjonalt på grunn av sine unike egenskaper når det gjelder forventet avkastning, risiko og lav samvariasjon til andre aktivaklasser.

Webinaret vil belyse aktuelle problemstillinger for unotert infrastruktur både fra et teoretisk og praktisk ståsted og gi en god innføring i aktivaklassen. FFN har hentet inn verdensledende internasjonal kompetanse til webinaret med professor Frédéric Blanc-Brude fra EDHEC Business School i Singapore.

Professor Blanc-Brude leder EDHEC infra som har utviklet nye redskaper for å vurdere infrastruktur som en porteføljeplassering gjennom sin internasjonale database av transaksjoner for unotert infrastruktur.

I tillegg vil Harald Koch-Hagen fra KLP bidra med sin praktiske erfaring for å gi webinaret både en teoretisk og praktisk innføring i området. Webinaret avsluttes med Q&A slik at deltakerne får mulighet til å stille sine spørsmål direkte.

Foredragsholder: Frédéric Blanc-Brude

Blanc-Brude er leder for instituttut of Infrastruktur på EDHEC Business School i Singapore og er verdensledende innenfor sitt felt. Han har en PhD i finans fra Kings College i London, og han har også studert ved London School of Economics, Sorbonne og Science Po i Paris. Han representerer også EDHEC på Verdensbankens Advisory Board of the Global Infrastructure Facility.

Harald Koch-Hagen

Koch-Hagen er direktør for strategisk aktivaallokering i KLP.