Fortslatt noen ledige plasser på FFNs anerkjente renteanalytikerkurs – studiestart 26. november

Det er fremdeles noen ledige plasser på FFN sitt velrenommerte renteanalytikerkurs, som har fokus på analyse og forvaltning av renteinstrumenter - og som gir deltakerne tittel som autorisert renteanalytiker. Oppstart på årets kurs er 26. november - med løpende opptak.

Kurset passer for deg som arbeider med og har behov for å forstå kompleksiteten i rentemarkedet og som til daglig arbeider med problemstillinger innenfor temaet. Oppstart på årets kurs er 26. november, og det er løpende opptak frem til studiestart.

FFNs renteanalytikerkurs er et anvendt og krevende kurs i finansielle emner, med mål om å gi deltakerne en solid oppdatering i renteteori med vekt på obligasjonsmarkedet, ved å kombinere teori og praksis.

Kurset er fordelt i to hoveddeler. Del 1 består av basiselementer og metodelære, mens del 2 består av forvaltning. Kurset har fire samlinger som arrangeres i tredagers helgesamlinger (fredag, lørdag og søndag). Hver del avsluttes med en firetimers eksamen. I tillegg skal det innleveres en skriftlig, gruppebasert fagoppgave. Det krever aktivt engasjement og deltakelse både på samlinger og i hele perioden, da kurset er omfattende.

Klikk her for mer informasjon om kurset og søknadsprosessen.