Janne Kvernland, forvalter i Alfred Berg: – Har hatt lyst til å ta AFA-studiet lenge

Janne Kvernland er porteføljeforvalter i Alfred Berg og er i ferd med å avslutte AFA-studiet denne våren. Tidligere har hun jobbet i mange år som aksjeanalytiker, både i Handelsbanken Capital Markets, SpareBank 1 Markets og sist i Nordea Markets.
Janne Kvernland, porteføljeforvalter i Alfred Berg.

–  Jeg her kjent til studiet lenge, sier Kvernland. Jeg kjenner mange som har tatt det tidligere og snakket varmt om det, og har vært motivert for dette i flere år.

Bra med studiesamlinger

Janne er godt fornøyd med AFA-studiet, som er en av de mange samarbeidsstudiene i regi av NHH og Forening for finansfag Norge (FFN). Studiet foregår primært med tredagers samlinger, som oftest torsdag til lørdag.

 – Samlingene har vært veldig bra. Det er gode forelesere og mange interessante diskusjoner i klassen. Man møter mange mennesker med ulik bakgrunn i klassen, både personer med tung finansbakgrunn og andre som ønsker seg en slik fordypning, men har andre erfaringer fra tidligere. Dette skaper ekstra dynamikk i diskusjonene, sier Kvernland.

Høyst relevant studium

– Studiet har vært høyst relevant for meg i min jobb som porteføljeforvalter, og det har vært veldig nyttig å kombinere studier med jobb, for man ser relevansen direkte i sitt daglige arbeid.

Klikk her for å lese mer om AFA-studiet

Klikk her for å søke på AFA-studiet