Fortslatt noen ledige plasser på FFNs anerkjente renteanalytikerkurs – studiestart 26. november

Det er fremdeles noen ledige plasser på FFN sitt velrenommerte renteanalytikerkurs, som har fokus på analyse og forvaltning av renteinstrumenter - og som gir deltakerne tittel som autorisert renteanalytiker. Oppstart på årets kurs er 26. november - med løpende opptak.

Kurset passer for deg som arbeider med og har behov for å forstå kompleksiteten i rentemarkedet og som til daglig arbeider med problemstillinger innenfor temaet. Oppstart på årets kurs er 26. november.

FFNs renteanalytikerkurs er et anvendt og krevende kurs i finansielle emner, med mål om å gi deltakerne en solid oppdatering i renteteori med vekt på obligasjonsmarkedet, ved å kombinere teori og praksis.

Kurset er fordelt i to hoveddeler. Del 1 består av basiselementer og metodelære, mens del 2 består av forvaltning. Kurset har fire samlinger som arrangeres i tredagers helgesamlinger (fredag, lørdag og søndag). Hver del avsluttes med en firetimers eksamen. I tillegg skal det innleveres en skriftlig, gruppebasert fagoppgave. Det krever aktivt engasjement og deltakelse både på samlinger og i hele perioden, da kurset er omfattende.

Klikk her for mer informasjon om kurset og søknadsprosessen.