FFN og NHH lanserer nytt fordypningsstudium i bærekraftig finansiell analyse – med oppstart i oktober 2020

FFN og NHH inviterer til et helt nytt fordypningsstudium i bærekraftig finansiell analyse. Første søknadsfrist er 24. august op oppstart er 15. oktober. AFA-kandidater vil ved kombinasjon av AFA og bestått fordypningsstudium i bærekraftig finans tildeles en MBA med spesialisering i finans fra NHH.

FFN og NHH inviterer til et helt nytt fordypningsstudium i bærekraftig finansiell analyse, med oppstart i oktober 2020.

Studentene får en dypere forståelse for dilemmaer som påvirker finansiell analyse i møte med bærekraft. Det er samtidig et praktisk og anvendbart studium, med vekt på konkrete metoder og ferdigheter for å kunne inkludere bærekraftsdimensjonene i velbegrunnede finansielle analyser. Studiet fanger også opp informasjonsutfordringene knyttet til bærekraft, både er relevant informasjon vanskelig å hente inn, og kvalitet og sammenlignbarhet lider under manglende standardisering i et felt i rivende utvikling.  

Studiet er aktuelt for investorer, analytikere, porteføljeforvaltere, økonomiledere, revisorer, rådgivere, journalister, forretningsjurister, ansatte som arbeider med rating eller tilsyn, og alle andre som trenger kunnskap og ferdigheter i hvordan bærekraft skal integreres i finansfaglige vurderinger.

AFA-kandidater vil ved kombinasjon av AFA og bestått fordypningsstudium i bærekraftig finans tildeles en MBA med spesialisering i finans fra NHH. 

Opptak gjøres i to puljer. Første opptaksmøte er 24. august, og siste opptaksmøte er 11. september.

Klikk her for mer informasjon og påmelding til studiet (NHH sine nettsider)