Mette Lindbæk ny administrerende direktør i FFN

Mette Lindbæk tok over som ny administrerende direktør for Forening for Finansfag (FFN) etter Guri Angell-Hansen, som er gått av med pensjon. Lindbæk kommer fra stilling som fagdirektør i Finans Norge og har lang fartstid fra finans og fra organisasjonsarbeid.

– Styret er svært fornøyd med å få Mette Lindbæk til foreningen, sier styreleder André Vatsgar. Med sin bakgrunn, kompetanse og nettverk er jeg overbevist om at Mette er rett person som den nye lederen av foreningen, og at hun vil bidra til å sikre at foreningen opprettholder sitt fokus på å holde en høy faglig standard på våre anerkjente studier, kurs og fagseminarer, samtidig som hun vil bidra til økt synlighet og utvikle FFN til å bli en mer interessant forening for en bredere medlemsmasse innen finans, økonomi og regnskap enn det vi dekker i dag.

Lindbæk har lang erfaring fra både finans og fra organisasjonsarbeid. Hun kommer fra stilling som fagdirektør i Finans Norge som er hovedorganisasjonen for finansnæringen i Norge. Tidligere har hun blant annet vært kommunikasjonssjef i Orkla Finans og arbeidet flere år som konsulent. Hun har en mastergrad i politisk økonomi fra London School of Economics.

– Jeg gleder meg til å starte arbeidet i FFN og ser frem til å jobbe med Norges ledende kompetansemiljø innenfor finans og i skjæringspunktet mellom næringslivet og akademia, sier Mette Lindbæk.

Lindbæk tiltrådte stillingen 1. oktober 2019.