Velkommen til FFNs årlige seminar om finansiell rapportering 2020 – 23. september kl 09

23. september kl 09: Velkommen til vårt årlige seminar om finansiell rapportering, hvor vi presenterer FFNs uttalelse om børsnoterte selskapers finansielle informasjon for 2020. Uttalelsen utarbeides og presenteres av FFNs Komité for finansiell informasjon. Arrangementet avholdes digitalt. Det blir også utdeling av Stockman-prisen og innlegg med refleksjoner om telekom som muliggjører av det digitale samfunnet.

Link for å følge seminaret her:

https://channel.royalcast.com/webcast/hegnarmedia/20200923_1/

Velkommen til vårt årlige seminar om finansiell rapportering, hvor vi presenterer FFNs uttalelse om børsnoterte selskapers finansielle informasjon for 2020. Uttalelsen utarbeides og presenteres av FFNs Komité for finansiell informasjon. Seminaret vil presenteres via webcast.

Årets teamer favner bredt med overskrifter som Equinors utenlandssatsning, finansiell informasjon ved de aller største M&A-transaksjonene, samt lærdommer fra Covid 19-rapporteringen.

Stockman-prisen 2020
På seminaret deler FFN også ut den årlige Stockman-prisen til det børsnoterte selskapet i Norge som er best til å informere løpende om sin virksomhet overfor finansmiljø og aksjonærer, og som basert på finansanalytiske prinsipper, anses for å ha utgitt de beste års- og delårsrapporter.

Telekom som muliggjører av det digitale samfunnet
Til slutt får vi høre refleksjoner rundt Telenors 20 år som børsnotert selskap og bransjens muligheter og utfordringer, ved Jon Fredrik Baksaas
og Frank Maaø, DNB.

Klikk her for mer informasjon og påmelding.