Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i bærekraftig finansiell analyse

Hvor og når
Fra
tirsdag 23. august 2022 11:00
Til
tirsdag 23. august 2022 12:00
Sted
Digitalt Møte
Arrangør
FFN og NHH
Påmeldingsfrist
Ingen frist
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i bærekraftig finansiell analyse

Velkommen til digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i bærekraftig finansiell analyse, tirsdag 23. august kl 11.00. 

Lenke til møtet HER

NHH/FFNs Fordypningsstudium i bærekraftig finansiell analyse gir en solid forståelse av de dilemmaene som oppstår der finansiell analyse møter bærekraft. Studenten får kunnskap og ferdigheter om hvordan ESG kan integreres i finansiell analyse, og blir samtidig del av et nettverk av forelesere og medstudenter der delt kunnskap og erfaring er helt sentrale verdier.

Vi inviterer til et digitalt informasjonsmøte hvor vi vil orientere om studie-innholdet, og ikke minst høre med to tidligere studenter om erfaringer fra studiet, både når det gjelder samlinger og hva det vil si å være student ved siden av (for de fleste) full jobb.

Du møter  programansvarlig Aksel Mjøs, instituttleder på Institutt for finans, NHH, samt Guro Elgheim Sivertsen, Direktør Bærekraft i Sparebank 1 SR-bank og Catrine Birkevold Liem, Senior Strategy Advisor – Sustainability i DNB, som begge har fullført studiet.

Det blir god anledning til å stille spørsmål under møtet.

Informasjonsmøtet er gratis og foregår på Teams. Lenke sendes ut per epost til påmeldte i forkant av møtet