Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i bærekraftig finansiell analyse

Hvor og når
Fra
onsdag 10. mai 2023 13:00
Til
onsdag 10. mai 2023 14:00
Sted
Teams
Arrangør
FFN og NHH
Påmeldingsfrist
Ingen frist
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i bærekraftig finansiell analyse

Velkommen til digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i bærekraftig finansiell analyse, onsdag 10. mai kl 13.00 – bli med på møtet HER

NHH/FFNs Fordypningsstudium i bærekraftig finansiell analyse gir en solid forståelse av de dilemmaene som oppstår der finansiell analyse møter bærekraft. Studenten får kunnskap og ferdigheter om hvordan ESG kan integreres i finansiell analyse, og blir samtidig del av et nettverk av forelesere og medstudenter der delt kunnskap og erfaring er helt sentrale elementer.

Vi inviterer til et digitalt informasjonsmøte hvor vi vil orientere om studieinnholdet, og ikke minst høre med tidligere studenter om erfaringer fra studiet, både når det gjelder samlinger og hva det vil si å være student ved siden av (for de fleste) full jobb.

Du møter  programansvarlig Aksel Mjøs, instituttleder på Institutt for finans, NHH, samt Tove Linn Bjørnå, Director, Deloitte, Ane Serine N. Rognved, Investment Manager i Aeternum Management og Per Kristian Gilleshammer, Senior Analyst, KLP Kapitalforvaltning, som har gjennomført studiet .

Det blir god anledning til å stille spørsmål under møtet.

Informasjonsmøtet er gratis og foregår på Teams:

Klikk her for å bli med i møtet

Møte-ID: 393 839 233 320
Passord: 73bjbB