Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i Corporate Finance 2023

Hvor og når
Fra
tirsdag 11. april 2023 14:00
Til
tirsdag 11. april 2023 15:00
Sted
Zoom
Arrangør
FFN og NHH
Påmeldingsfrist
11/04/2023 14:00
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i Corporate Finance 2023

Velkommen til digitalt informasjonsmøte om fordypningsstudiet i Corporate Finance, tirsdag 11. april kl. 14-15. Møtet finner sted på Zoom – og møtelink finner du HER

Der anerkjente fordypningsstudiet i Corporate Finance er et intensivt, teoridrevet og casebasert studium. Gjennom arbeid med case utvikler du kunnskaper om finansielle prinsipper og transaksjoner, og evnen til å tenke finansøkonomisk om foretakets finansierings- og investeringsproblemer. Studiet tilbys i samarbeid mellom NHH og Forening for Finansfag (FFN).

Studiet passer for deg som arbeider innenfor corporate finance i banker, meglerhus og konsulentselskaper. Studiet er også aktuelt for finansanalytikere, forvaltere, forretningsjurister og andre som er tilknyttet kapitalmarkedet.

Studiet starter med en ukesamling på Solstrand fra 23. september, og søknadsfristen er 28. april.

Er du interessert? Vi vil både orientere om studieinnholdet, og ikke minst høre med tidligere studenter om deres erfaringer fra studiet, både når det gjelder det faglige og også det praktiske knyttet til å være student.

Du møter professorene Karin Thorburn fra NHH og Espen Eckbo fra Tuck School of Business ved Dartmouth College, som er faglig ansvarlige for studiet. Du møter også Marianne Sagerup og Åsmund Heen, begge tidligere studenter på studiet.

Det blir god anledning til å stille spørsmål under møtet.

Informasjonsmøtet er gratis og foregår på Zoom – MØTELINK